Onlajn učionica

Učenje na internetu

Onlajn učionica

Internet je prepun sadržaja i interesantnih informacija. Omogućio je da lako i jednostavno pronađemo korisne stvari iz udobnosti našeg doma.

Ipak, treba biti pažljiv pri onome što nalazimo i uvijek o tome pričati sa roditeljima i nastavnicima. Mi vam predlažemo neke od provjerenih i interesantnih sajtova i jutjub kanala.

Posjeti korisne internet stranice

Uči pametno

Zelena učionica

Odabrana ekipa mladih vaspitača, učitelja i roditelja vođenih velikim entuzijazmom i željom da na jednom mestu okupe decu, roditelje, učitelje i sve ostale koji su uključeni u proces vaspitanja i obrazovanja dece.

Shtreber

Ovde ćete pronaći NAJbolje, NAJlakše i NAJzabavnije lekcije za školu! Shtreber zna šta đaci žele više od svega - manje za učenje i više zabave. portal Shtreber.com - zbirka lekcija iz osnovne škole

Nauči engleski jezik

Ovdje možete naći mnoštvo aplikacija za učenje engleskog jezika. Možete učiti engleski kroz igre, audio i video klipove, i kvizove.

Znanje.org

Znanje.org je otvorena, elektronska baza edukacionih radova, prirucnika i knjiga iz oblasti nauke, kulture, sporta i zabave. Znanje.org uredjuje i priprema tim ambicioznih i strucnih mladih ljudi razlicitih profila, predvodjenih dugogodisnjim iskustvom profesora Zeljka B.Grbića.

Super škola

SuperŠkola obrađuje 4 predmeta - matematiku, srpski jezik, fiziku i hemiju. Osnovne funkcionalnosti SuperŠkole su video lekcije, a pored njih đacima su na raspolaganju testovi za provjeru znanja, postupno riješeni zadaci, testovi za pripremu mature i još mnogo toga.

Matematiranje

Riješeni i detaljno objašnjeni zadaci iz matematike za malu maturu,srednju školu i fakultete. Online testovi iz matematike - najbolja provjera znanja!