Uslovi i prava korišćenja

Ko smo mi

Naša stranica je: djecanainternetu.com

 

Uslovi i prava korišćenja

 

Korišćenjem bilo kog dijela stranice www.djecanainternetu.com i svih njenih dijelova automatski prihvatate sva aktuelna prava i uslove korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju uslove korišćenja, čime će se smatrati da stalnim korišćenjem stranice Djecanainternetu i bilo kojeg njenog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravima i uslovima, te da su ih razumjeli u cjelosti.
Sadržaji preuzeti sa veb stranice djecanainternetu ne smiju se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih.
Svi posjetioci imaju pravo da koriste sadržaje ukoliko ne krše prava i uslove korišćenja.
Svi sadržaji na internet stranici (tekstualni i vizuelni) vlasništvo su Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske u daljem tekstu MNRVOID.
Svi sadržaji veb stranice djecanainternetu objavljeni su u dobroj namjeri, te se vlasnici ne mogu smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem istih.

 

Pristup sadržajima dozvoljen je osobama svih uzrasta.

 

MNRVOID polaže prava na sadržaje stranice (tekstualne, audio-vizuelne materijale, baze podataka i programski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela stranice smatra se kršenjem autorskih prava vlasnika i podložno je zakonskim mjerama.

Ukoliko smatrate da je objavljeni sadržaj na internet stranici djeca na internetu povrijedio vaša autorska prava, slučaj će biti razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni po ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.
Stranica sadrži veze (linkove) prema drugim sadržajima na Internetu, koje objavljujemo u dobroj namjeri i ne možemo se smatrati odgovornim za eventualnu štetu nastalu praćenjem istih linkova.
Stranica www.djecanainternetu.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. MNRVOID se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom njihovog korišćenja stranice, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećim licima, osim uz dozvolu korisnika.
MNRVOID raspolaže privatnim podacima korisnika utoliko koliko će ovi podaci koristiti u statističkim analizama, i pri tom se obavezuje da privatne podatke o korisnicima neće distribuirati, niti prodavati trećim licima, osim uz dozvolu korisnika.
MNRVOID se obavezuje da će čuvati privatnost posjetilaca stranice, osim u slučaju kršenja pravila ili nezakonskih aktivnosti korisnika.
MNRVOID zadržava pravo da bez prethone najave promijeni prava i uslove. O važnijim promjenama i dopunama, korisnici će biti obavješteni putem ove stranice.